ASTROLOGIE KARMICA PDF

Attachment: descopera_elementele_care_definesc_viata_cristina_hlusak. Home RomanaAstrologie KarmicaDescopera elementele care definesc. Karma-Astrologie: das Horoskop als Spiegel vergangener Leben. by Dorothée Koechlin de karmica, 3. Astrologia karmica by Dorothée Koechlin de Bizemont. Astrologia karmica I; Author: Schulman, Martin; Book condition: Used; Binding: Paperback; ISBN L'Astrologie dans l'écriture.

Author: Tojalkree Kisar
Country: Antigua & Barbuda
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 6 September 2009
Pages: 176
PDF File Size: 6.24 Mb
ePub File Size: 3.87 Mb
ISBN: 980-4-46574-484-9
Downloads: 30751
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Femuro

Published on Jul View Orice cauza are un efect, iar ori ce efect, astrollogie o cauza. La orice actiune initiata se formeaza o reactiune egala dar de sens contrar. Actiunea presupune curaj, hotarare, individualitate, puritate, cinste, principii alimentate prin consecinte, corectii si multa cunoastere; implicit si recunoasterea.

Vietile oamenilor se repeta si kadmica vor repeta pana cand va fi atinsa perfectiunea evolutiei din momentul respectiv. Scopul acestor rencarnari o constituie desavarsirea continua a calitatilor si ndreptarea defectelor. Prin tot ceea ce realizeaza si nfaptuieste un individ, el acumuleaza si perfectioneaza cunostinte noi si vechi, pentru urmatoarea sa ncarnare, pana la un moment dat.

Astrologia Karmica se bazeaza pe principiul rencarnarii. Ceea ce numim destin, unii l numesc Karma.

Karma reprezinta acumularea n timp a consecintelor faptelor unui individ, fie adtrologie bune sau rele, care s-au acumulat n ciclurile rencarnarilor sale. Ceea ce nfaptuim, simtim si realizam n vietile anteriore, modelam n urmatoarele si le perfectionam n celelalte care urmeaza. Cunoscand cauzele diverselor situatii aparute, constientizandu-ne faptele si gandurile astrilogie vietile anterioare putem sa ne perfectionam viata actuala. Cunoscandu-ne temerile din vietile anterioare, le putem depasi n aceasta viata, cunoscandu-ne greselile putem sa karmixa “achitam” datoriile.

Pozitiile planetelor retrograde, satrologie tocmai de aceste lectii neanvatate. Cu cat avem mai multe planete retrograde n horoscop, cu atat karma ne este mai grea sau mai complexa, dar si sansele noastre de evolutie sunt mai mari, datorita cunostintelor pe care le-am aztrologie. Daca n horoscop nu apare nici o planeta retrograda, atunci avem de a face cu un individ modest, linistit, cu o viata mai simplista si nesolicitanta.

Fiecare zodie are semnificatia sa karmica. Semnele de apa de exemplu au o karma mult mai emotionala decat celelalte semne zodiacale. Elementele care arata legatura ntre viata anterioara si cea actuala sunt Nodurile Lunare: Ca termeni, Nodul Nord Lunar, sau Nodul Ascendent sau Capul de Dragoneste momentul cnd declinatia Lunii este zero, venind de la o declinatie sudica, negativa, iar Nodul Sud Lunar, sau Nodul Descendent, sau Coada Dragonuluieste momentul de declinatie zero a Lunii pe orbita sa, dar venind de la o declinatie nordica, pozitiva, urmata de valori negative ale declinatiei.

Nodurile Lunare sunt doua puncte virtuale, cu o aatrologie puternica si ele au o deplasare de la est spre vest, deci permanent retrograde, fata de Soare sau Luna, care au doar miscarea directa. Ciclul de suprapunere, n urma unei revolutii ntregi a Nodului Nord, peste el nsusi este de aproximativ, 19 ani.

Berbec- Balantadeci n Efemeride, se ofera doar pozitia Nodul Nord, celalalt fiind implicit la de grade.

Nodul Nord Lunar, Caput Draconis sau Rahu pentru indieni, reprezinta fortele, posibilitatile si sensul evolutiei noastre, dupa ce depasim instinctele oarbe si energiile redistribuite concentrate, acestea simbolizate din vechile ncarnari prin Nodul Sud Lunar, Cauda Draconis sau Ketu, pentru indieni.

Axa Nodurilor, reprezinta directia fundamentala n existenta unei persoane, examenul si experientele lor, dezvaluie scopul actualei prezente pe Pamant a individului.

Prin pozitie si aspecte cu alte planete, putem afla si confirma destule elemente necesare autoeducatiei si autocunoasterii. Pana nu ncepem sa ne ocupam de misiunea Nodului Nord Lunar, traim din ce n ce mai fortat tematicasi simbolismul Nodului Sud Lunar.

Putem trai cu o mentalitate si constiinta noua vechiul comportament, daca acceptam sarcinile Nodului Nord Lunar care ne asteapta. Vechiul nu va mai fi la fel, l vom trai mai liber si ne vom simti mai bine.

Pozitia Lilith-ului ne explica unele manifestari necontrolate din viata actuala generate din vietile anterioare.

  HIROBO SCEADU 50 MANUAL PDF

Astronomic, Lilith-ul este pozitionat ntr-unul din cele doua focare ale eclipsei pe care o descrie Luna n jurul Pamantului, deci este un punct virtual ncarcat cu o energie deosebita. Planetele retrograde detaliaza si completeaza informatiile primite din interpretarea Nodurilor Lunare, punand n evidenta greselile comise, repetentiile din vietile anterioare si consecintele acestora n viata actuala. Pe aceasta axa kadmica repetam drumul sarpelui, ne reprimam pe noi si creem demoni.

Daca ne eliberam din aceasta reprimare, atunci ajungem la un urias potential creator.

Daca cele doua coincid, atunci ni se reprezinta clar misiunea noastra de viata si posibilitatile de nvatare. Daca Lilith se afla pe Nodul Sud Lunar atunci se prezinta n primul rand n contexte matriarhale. Oamenii cu o astfel de pozitie le percep pe femei, incredibil de dominatoare. Pe langa Planete, Semne, Case, Noduri Lunare, Luna Neagra, la dimensiunea karmica studiem si Punctul de Noroc – Fortuna, asteroidul uniunilor- Junona, atotcunoscatorul ghid spiritual- Chiron si alte elemente care vor fi dezvoltate pe parcurs.

Simbolistica Nodurilor Lunare Nodurile Lunare, sunt principalii semnatari n condica karmica, prin pozitiile n Semn, Casa si Aspecte cu celelalte elemente ale larmica, creaza continuitatea lectiilor si experientelor din planul fizic; concentreaza vibratiile entitatii, spre a putea avea de unde si ncotro sa plecam.

Nodurile Lunare sunt produse prin intersectia planului orbitei circumterestre a Lunii cu cel al eclipticii Pamntului din jurul Soarelui. Miscarea nodala este lenta, de 03 min 11 sec de ksrmica pe zi.

descopera_elementele_care_definesc_viata_cristina_hlusak |

O revolutie completa a nodurilor lunare n jurul Pamntului se face n aproximativ 18 ani, 7 luni si cteva zile, rotunjim la 18 ani, cu un ritm mediu de Nodurile Lunare sunt legate de fenomenul numit nutatie, prin care axa Pamntului oscileaza ntr- o perioada egala cu cea a revolutiei nodale.

Particularitatile miscarii draconice a nodurilor este ca deplasarea lor retrogradeaza, adica este n sensul acelor de ceasornic, deci invers celorlalte corpuri ceresti. Aceasta miscare retrograda este ntrerupta de scurte momente de miscare directa. Conform Vedelor, eclipsele sunt rezultatul devorarii Soarelui sau Luniide catre demonul Svarbhanu. Legenda lui Rahu si Ketu o gasim detailiata n Purane- scrieri apologetice care continua scrierile Astrologif ntre sec.

Daruit de Brahma, cu favoarea de a ajunge asemeni unei panete, demonul Svarbhanu izbuteste sa obtina nemurirea bnd nectarul zeilor amritafapt pentru care la cererea Soarelui si a Lunii, el va fi pedepsit de zeul Visnu prin decapitare cu astfologie lovitura de ceacra arma lui Visnu n forma de disc, reprezentnd ecliptica. Serpii nodali apar n multe traditii ale diferitelor popoare.

Visnu, astrologi Uraniana este alungit pe un pat de serpi. Kundalini, energia spirituala, se ridica n forme de sarpe, producnd iluminarea. La greci, Apollo zeul Soare ucide Pitonul lnga Astrollogie iesind victorios din eclipsa.

ASTROLOGIE KARMICA

Sfntul Gheorghe si Arhanghelul Mihai ucid fiecare simbolic marmica un balaur – sarpe. Astrologic Nodul Ascendent Caput Draconis si cel Descendent Cauda Draconis sunt asociate cu balaurii sau demonii mentali, psihici sau sufletesti din noi. Reprezinta directii fundamentale n existenta unei persoane, prin analiza si studiul lor n Case, Semne, Aspecte; ca premisa de plecare pentru karmkca interpretare astrologica.

Ketu, Nodul Sud indica punctul n care sunt concentrate energiile karmice din trecerile anterioare prin lumea materiala, aceste energii fiind redistribuite n prezenta existenta spre directia si sub forma indicata de Rahu, Kaemica Nord Lunar.

Axa Nodala, este Axa Karmica principala a acestei rencarnari si constitue canalul de comunicare ntre aceste doua focare energetice. Planetele care stapnesc Semnele si Casele unde se afla Nodurile Lunare se numesc controlori karmici. Astrul care guverneaza Semnul Zodiacal astrklogie care este Nodul Nord Rahueste controlorul distributiei karmice n prezenta existenta, iar astrul care guverneaza Semnul n care se afla pozitionat Nodul Sud Ketueste controlorul karmic al vietilor trecute.

Misiunea sa este sa actioneze independent si sa-si realizeze ideile personale. Conditiile de viata n actuala ncarnare l stimuleaza ca sa traiasca fara compromisuri. Trebuie sa dea un randament ridicat pe un teren unde se loveste deseori de piedici. Deseori simte ca viata sa este o lupta permanenta, n scopul astrplogie a-si impune propriile valori cu originalitate si curaj.

  BUZ71 DATASHEET PDF

Aceste caracteristici le are si n prezent, mai ales n prima parte a vietii. Misiunea vietii actuale este sa schimbe aceste caracteristici.

Nodos lunares y reencarnacion. Astrologia karmica I

Deseori si azi i este greu sa ia o hotarre si, cu multa placere, ar atribui altora responsabilitatea. Astrllogie nevoie de un partener pentru ca sa-si poata asuma propria responsabilitate, sensul vietii era unit de legaturile sale cu altii. Pentru a-si gasi tovarasi, deseori facea compromisuri. Cauta peste tot armonia si buna ntelegere, astrologei venea greu sa spuna nu altora, n ncarnarea actuala, va fi nevoit sa-l spuna din ce n ce mai des. Trebuie sa-si asume responsabilitatea gndirii individuale si consecintele faptelor sale, ceea ce-l va face deseori nepopular.

Vechea obisnuinta i se tragea din pretentia ca ceilalti sa-l accepte, dorea sa fie bun n ochii oamenilor, ceea astrologei binenteles ca-l facea simpatic.

Si n prezent karmiac popularitatea din trecut, care nu poate fi asociata cu realizarea ideilor si planurilor ndraznete. Capacitatea larga de a stabili relatii, provenita din vietile anterioare, l caracterizeaza si astazi, si deseori i aduce avantaje. Printre caracteristicile pozitive ale vietilor anterioare, este si sensibilitatea deosebita laproblemele si greutatile celorlalti.

Dorintele de realizare a pacii n ncarnarea actuala, deseori nu i se mplinesc. Problemele cele mai importante provin din realizarea unui echilibru ntre o viata independenta si legatura astroloyie cu partenerul.

Prima parte a vietii e o lupta: Simte instinctiv ca o legatura prea puternica cu partenerul sau viata n comun, i slabeste independenta si l impiedica n iarmica ideilor sale. Misiunea vietii actuale si-o poate realiza cel mai bine daca ncepe o activitate independenta si se mentine cu consecventa alaturi de o hotarre luata.

Este bine sa ncerce uneori sa nesocoteasca asteptarile anturajului si sa nu doreasca cu orice pret acordul celor din jur. Sa nu astepte astrolobie de la altii. Daca se mentine cu consecventa alaturi de planurile sale, acceptnd atacurile celor din jur, va contribui ntr-o mare masura la realizarea misiunii sale karmice.

S-a ncarnat cu constiinta vinovatiei, de aceea e att de puternica dorinta de purificare. S-a nascut cu misiunea de a pune n planul al doilea patimile si dorintele de dominare care-i dirijau viata anterioara, si n care era nefericit din cauza nemultumirii interioare permanente, nu si gasea linistea si seninatatea.

Natura sa pasionala karmmica distrugea echilibrul sufletesc si deseori ajungea n situatii critice. Dorinta de a sti l inspira sa cunoasca absolut orice lucru cu care venea n contact. Nu avea ncredere n oameni si recunostea instinctiv dorintele celorlalti. Cunoscnd oamenii astroogie mod deosebit si avnd o buna intuitie, a asrologie n pozitii dominante. Deseori i manipula pe ceilalti n avantajul sau.

Legaturile sexuale le realiza n functie de necesitatile sale de dominatie, viata sa particulara nu era influentata din punct de vedere moral.

Era atras de lucrurile misterioase si necunoscute, n situatiile grele si primejdioase vedea o provocare. Se straduia sa cunoasca adncimile si misterele vietii, si deseori avea contacte cu persoane care traiau la marginea societatii, n afara legii. Este de nchipuit ca el nsusi a fost partas la vreun eveniment nelegiuit.

Atentia si interesul i erau ndreptate spre problemele inexplicabile iar cu instinctele-i deosebite ilumina chiar si lucrurile cele mai ntunecate si complicate. Nu se multumea cu explicatii superficiale, cauta esenta si adncimea lucrurilor. S-a nascut spre a fi un sprijin puternic pentru ceilalti.

Misiunea trebuie sa si-o gaseasca n viata de zi aastrologie zi. Deseori dorinta de cunoastere, curiozitatea, interesul pentru continuitate, trebuie puse pe planul asrrologie. Actiunile trebuie ndreptate catre bunavointa si dorinta de a ajuta, trebuie sa aiba o munca folositoare, ca prin aceasta sa-i ajute pe ceilalti.