CARTEA DESPRE FEMEI OSHO ONLINE PDF

Osho în “Cartea despre Femei”. Done. Comment. views. 0 faves. 0 comments. Taken on March 8, All rights reserved. Pe gasesti cele mai bune oferte pentru Carti. Osho. Traieste periculos. Iluminare obisnuita pentru vremuri neobisnuite. Reeditare. 19,99 lei ( 29,90 lei). Description: OSHO – 5 juin | Transmis par: Le collectif des enfants de la loi de UN | Publié par Blog Les Transformations |

Author: Fetaur Dirn
Country: Burma
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 26 September 2013
Pages: 189
PDF File Size: 6.90 Mb
ePub File Size: 18.15 Mb
ISBN: 731-4-70996-211-8
Downloads: 69776
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tecage

Ar fi putut sa nu-mi inapoieze banii, insa el mi i-a dat fi m-a intrebat cum se simte prietenul meu. A i ceva de spus? Eu nu vreau sa-1 aman nici macar cu o zi. Aceeafi facultate poate da naftere visarii cu ochii deschifi; stai liniftit, nu laci nimic, fi prin fata ochilor incepe sa pluteasca un vis; efti treaz, dar incepi s. In unele privinte intuitia seamana cu intelectul pentru ca e inteligenta.

Oferte in Carti –

Nimeni nu ti-a spus cum sa-ti folosefti intelectul pentru a-d satisface subconftientul, natura, biologia, chimia. Atunci cum sa negi cunoafterea? Adevarul este alcatuit din unicitate, realitatea e alcatuita din multitudine. Iti va ajuta inima, ti-o va hrani. Ce este bine si ce este rau? Ele sunt ale tale – ce conteaza ca e vorba de chimie, sau biologie, sau psihologie?

  DESIGN WITH PIC MICROCONTROLLERS BY JOHN B.PEATMAN PDF

Filozofia este cel mai mare exercitiu al inutilitatii. Numai daca vin la tine fara sa fac vreun pas e un salt. In revista sunt femei goale, dezbracate – nu chiar goale, caci o femeie complet goala nu-i chiar atat de fascinanta.

Dar este singurul lucru din viata ta prin care ti se indica ceva superior, mai inalt.

Piatra e foarte frumoasa, de asta tarii au tinut-o in fata palatului lor. Iar mintea e un sim[, cel mai subtil. Stai pe un cartda incercand sa impiedici vulcanul sa erupa.

Nu, ea trebuie sa se mifte, este viata. Copii ifi lasau brusc joaca, sotia devenea serioasa. E un cuvant frumos daca mergi la radacina.

Cartea Despre Femei – OSHO

Inima functioneaza dintr-un centru total diferit, iar acesta este intuitia. Atunci energia continua sa se make si deschide ufile intuitiei. N u voia sa ma asculte, fi nu voia sa doarma, nelasandu-ma nici pe mine sa dorm. Daca i s-ar injecta aceiafi hormoni, ar inceta sa-fi omoare puii. Dar afa cum poti permite ca instinctele tale sa fie satisfacute, la fel ii pod da libertate totala intuitiei sa fie satisfacuta.

  INSECTOS XILOFAGOS PDF

Casa se transforma imediat intr-o sala de tribunal. Sa nu compari in minte ce spun eu cu vechile tale ganduri. Nici un animal, nici o pasare, nici un copac nu duce lipsa lui Dumnezeu.

Brusc, Paddy sare in picioare, ifi face cruce fi striga la Sean: Gandul nu o poate xespre, gandul nici macar nu se poate uita la ea. Da, povestea biblica este adevarata – omul s-a prabufit prin cunoaftere, prin faptul ca a mancat rodul pomului cunoafterii. Tehnicile astea sunt tipuri subtile de droguri.

Osho – Ben Kapiyim. Cu cat este mai educat omul, cu atat posibilitatea lui de a aborda intregul e mai mica.

Funcda intelectului, atributiunea lui este de a gasi o cale. Pentru nici un motiv ffemei trebuie deranjat de intelect. Ea nu se dezvolta; fi ea se moftenefte de la existenta.