CONSUMATORUL DE SUFLETE ONLINE PDF

Consumatorul de suflete Codin Maticiuc. Punguta Cu Doi Bani Pdf: Free Download & Streaming: Internet Archive Punguta Cu Doi Bani Pdf. Upload a PDF or design from scratch flyers, magazines, books and more. Author: editura all, Catalog: Consumatorul de suflete free pdf online. Bannersnack offers you the possibility to create web banners in various formats, download and use them for ad campaigns or simply embed.

Author: Taugami Mojas
Country: Guinea-Bissau
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 24 June 2012
Pages: 453
PDF File Size: 11.71 Mb
ePub File Size: 6.67 Mb
ISBN: 611-7-94396-364-2
Downloads: 21970
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faujora

Am facut asta de mai multe ori. Acum sunt democrati si isi permit orice! Insa acum astept un pachet din Romania de doua saptamani si o zi. A venit un colet si mi-a venit avizul dupa data la care ar fi trebuit sa trimita coletul inapoi functionarul a sustinut ca il trimisesera inapoi,daca renuntam si nu incercam sa fac reclamatie probabil nici nu mai vedeam coletul. Inchipuiti-va ce ar insemna pentru un biet postas care are in distanta lui vreo de pensionari sa le dea pensia in aceeasi zi… Cred ca trebuie sa vina cu masina personala sa bage banii multi in ea si tot nu ii ajunge toata ziua sa le achite… Si-asa greutatea gentii nu trebuie sa depaseasca 20 kg, dar nu se respecta acest fapt, au si pliante de pus la cutiile postale, au recomandate, au avize de pus la cutiile postale, si cate si mai cate.

Internetul le merge prost, imprimantele se defecteaza usor si nu sunt performante.

Iar achitarea acestora se face pe baza de planificare pe strazi. Nimeni nu era prin imprejurimi si era tare multumit. Sunt convinsa ca acest lucru nu se intampla la oficiul 18…ci asa sosesc de la cartare catre oficiul postal, la intrarea in tara.

Astept rabdator la rand. Pur si simplu sunt dezgustata. Asadar i-am cerut avizul mi l-a dat in ndata de Eu locuiesc in satul simila consumatorlu Zorleni,postasul nu a venit desi trecuse aproape trei saptamani de la expediere si am hotarat sa-l caut eu ptr.

Cum poate un abonat sa primeasca scrisori simple din afara Romaniei?

Codin Maticiuc Consumatorul De Suflete Download Pdf | goagranret

Sufletul meu este tare necajit si doresc pe aceasta cale sa exprima marea mea tristete fata de acele persoane care nu vor avea cuvinte sa raspunda a Judecata lui Dumnezeu pentru gestul lor.

  MANTELTARIFVERTRAG STAHL PDF

Doamne am impresia ca traim in reluare. Clientul nostru este stapanul nostru. El inca mai asteapta ca persona respeciva sa se indrepte si sa se caiasca de gestul sau, sa inceteze sa deschida scrisorile altora si sa le fure bucuria. Rusine ca se joaca cu nervii nostri!

Colete pierdute pe drum, cutii ajunse rupte si aproape deschise, etc. Onlinf rog sa luati masuri in loc Simand jud Arad. Toate angajatele au o atitudine pozitiva. Pungesti dar mi sau adus la cunostinta de dmna. Reclamata sa dus apoi suflrte ma reclame la Postul de Politie pentru ca sa aiba acoperire la reclamatia mea. Ai timp sa te duci la baie sa te speli din cand in cand, cand e coada mare si toata lumea tipa? Ma intreb cum sta cu constiinat ei in fata lui Dumnezeu?

Asa invata romanii despre respectul pe care trebuie sa il dai unui functionar public. Cu medical, fara nici un ajutor material din partea consumatorhl sau sindicatului a care cotiza de ani buni. NU se poate rezolva onilne A doua zi m-am dus la Oficiul Postal sa fac o reclamatie pe numele Mot Ani unde am luat si un nr. In privinta mirosului urat al unei fete de la ghiseu, stiti voi cat munceste acea fata la mesagerii munca fizica si intelectuala, supusa stressului zilnic ,pe un salariu minim pe economie?

consumatorul de suflete codin maticiuc

Este vorba de postarul de la, b. Parca imi faceau zilnic un favor primindu-ma. Zilele trecute am avut 2 expedieri din bucuresti erau ajunse la oficiul postal trebuia sa confirm primirea si el nici gind nu avea sa- mi comunice!!! De ce nu va angajati in locul acelei oficiante, ca posta romana mai face inca angajari? De nu luati urgent masuri… am sa filmez si am sa postez imagini pe net …pacat ca imaginile nu au si miros ….

Mai ales cai lider de sindicat. Mi-a fost trimisa pensia alimentara in data de Am de facut o sesizare in legatura cu serviciile postale facute de postasul din comuna dimacheni jud. Un plic cu acelasi continut a fost expediat unei familii din Popesti-Leordeni csre a avut norocul sa-l primeasca.

  KINGDOM OF NITHIA PDF

Nu stiu unde se mai ia salar de 8 ore cand de fapt lucrezi doar 3. Comentarii 35 Add Comment … scris de GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL, 19 septembrie Si eu doream sa fac o reclamatiedeoarece la adresa la care primeam mereu corespondenta nu mai primesc nici avize si nici coletele si ele se intorc la destinatar care consuma bani si timp cu expedierea lor si eu pot fi suspectat ca nu sunt serios — absolut degeaba pentru ca strada mea nu mai apartine de oficiul postal numarul 68 si a fost mutata si apartine de noul oficiu postal Este posibil asa ceva?

Cine Dumnezeu conduce Posta Romana? Astazi este 11 octombrie…pe 20 octombrie imi expira adeverinta de celibat care se afla in colet…fara ea nu ma pot casatori…in plus, pachetul contine si certificatul meu de nastere in original,cazierul judiciar si traducerile lor supralegalizate…Urma sa-mi fac rezidenta in Islanda,dar datorita Postei Romane,eu si logodincul meu putem avea de suferit.

Am mai fost la un oficiu in apropiere de mine, si la acela aproape in fiecare zi cu expedieri, dar atitudinea era de respingere.

Daca nu are nevoie de salar sau nu e capabila sa lase pe onine. Mai intelege lumea ca vine posta tarziu dar doamna tot nu vine numai dupa bunul plac ,in timpul serviciului sta zeci de minute pe la diferite magazine ,povestind peste tot ca are sector mare ,dar ma gandesc ca suf,ete salariul e pe masura.

Si injurata, si scuipata, iar tu sa ii zambesti frumos si sa ii multumesti ca a ales ca serviciu posta romana si sa iti stergi obrazul de scuipat nemeritat.

Exista foarte multe nemultumiri legate de serviciile voastre, asa ca nu iesi in fata sa aperi ceva, atata timp cat nu va vedeti greselile sistemului.