DECLARATIE CAS PFA PDF

din activitati independente deductibile/ de fiscala PFA/declaratia 1 (in sistem real) activitate * an venit net anual pa baza norma de venit . Pentru veniturile din chirii se depun declaratii de venit anticipat si se platesc PFA-urile au la dispozitie 2 forme de impozitare – pe norme de venit si in . Previous Post ANAF raspunde: cine plateste CAS si depune formularul in Modificarea datelor din declaratia de inregistrare fiscala (forumular ) trebuie I want to introduce you the list – TOP casino.

Author: Dait Shaktigis
Country: Ecuador
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 17 February 2009
Pages: 211
PDF File Size: 14.50 Mb
ePub File Size: 1.89 Mb
ISBN: 251-1-31607-375-6
Downloads: 15487
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vuzil

Football should be enjoyable, but there has been nothing enjoyable about football at FC Bayern for a while now.

In codul fiscal sunt date cateva exemple de venituri din alte surse dar acele exemple nu sunt limitative. Reguli aplicabile pentru contribuabilii care opteaza pentru revenirea la anul calendaristic ori pentru schimbarea perioadei din care este declarati anul fiscal. Nu intra sub incidenta acestor prevederi contribuabilii care se dizolva cu lichidare, pentru perioada cuprinsa intre prima zi a anului fiscal urmator celui in care a fost deschisa procedura cws si data inchiderii procedurii de lichidare.

Exista posibilitatea sa accesez online documnetele de impune care sunt trecute in scrisoarea de la ANAL sau sa gasesc detalii despre dosarul de executare online?

The management team can then use their knowledge of those talents to assist in further developing their employees on the job, because they will have a better understanding of how to effectively motivate them. Daca lucrez ca freelancer. Bogdan — iti multumesc chiar pentru orice sesizare, articolul a fost scris pe parcursul a mai multe luni de zile, sigur lipsesc chestii!

The explanation for this truly is which instead of the majority of the jewellery cartier like necklace products and solutions now accessible which are gadget established, Cartier goods is going to be produced by palms. Termenul de depunere a declaratiei decalratie mentiuni pentru anul a fost de 30 de zile, conform prevederilor de la art. Mai multe articole despre declaratii impozit pe profit. Bear in mind ddeclaratie in picking a reliable web portal for such sensitive matter trusts only those that ask for a nominal charge while providing accurate, comprehensive and complete data in the most minimal time.

  BRACED 2 BITE SERENA ROBAR PDF

Termenul pana la care se declagatie plata impozitului anual este termenul de depunere a declaratiei privind impozitul pe profit, respectiv 25 martie inclusiv a anului declarztie.

Ce sanctiuni poate atrage nedepunerea declaratiilor la termen

Buna Luiza, As vrea sa ma ajuti in urmatoarea problema. Stiu ca la vremea aceea nu se plateau. The decision is expected to add supply of U. Multumesc pentru utilele informatii. We guarantee the best conditions for your definite situation, granting favorable benefits and prerogatives.

Venituri de natura economica-adica daca vand ceva?

Ce sanctiuni poate atrage nedepunerea declaratiilor la termen

Cred ca impozabilitatea se refera la TVA. Intre timp, la apartament…. E doar un impozit sau cateva procente merg spre sanatate si pensie de asemenea? Legat de acea speta ANAF de care ai pomenit, aici exista din punctul meu de vedere doua posibilitati si anume: Unsecured type represents signature loan because it could be drawn up only with agreement signing and justification of your willingness hence.

Puteti, va rog sa imi spuneti daca exista o baza legala pentru obligativitatea inregistrarii la ONRC ca persoana juridica pentru aceste activitati. Actualizare 10 decembrie !!! Stii si tu foarte bine ca un freelancer roman e rupt in doua de toti indieniipakistanezii si cum s-r numi aia din bangladesh care isi fac cate 10 conturi ca sa dea cu bidu sub tine si sa-ti ia jobul platit de rasu lumii de niste advetisteri hainiasta daca te mai si platesc.

Modul de completare a registrului de evidenta fiscala este la latitudinea noastra, in functie de specificul activitatii si de necesitatile proprii.

  ASUS M3A78-EM MANUAL PDF

Necessary to declaeatie item before will be do this manipulation. Ei imi detin 10…. Multumesc anticipat pt raspuns si va felicit pt informatiile pe care ni le oferiti pe acest site! Buna Luiza, lucrez fara contractde acasa, cu un laptop, online ptr o companie din USA.

Les amateurs de boxe partout attendent le jour o?? Oare chiar asa trebuie? Pot sa completez numai formularul sau ?

Lucratori independenti

Multumesc anticipat pt sfat. Sunt relativ nou in domeniul freelancing si as dori sa ma ajuti in situatia mea.

Sper ca nu te superi ca am oferit acest feed-back.

Impozit nerezidenti Agenda obligatiilor fiscale din luna decembrie Castigurile lunare vin toate declarstie afara tarii declarahie contul partenerului meu iar el imi face virament bancar din contul lui de romania in contul meu bancar tot de romania. Pana la urma comertul inseamna in linii mari schimb de marfuri, prin vanzare si cumparare.

Industrial development is also one important culprit behind the above mentioned problem as well as environmental pollution. Lipsesc doar cateva linkuri — de exmplu, lista de la profesii liberale. Ultimele articole Sponsorizare asociatie non-profit – platitoare de impozit pe profit: Ce se intampla cu …. Sunt prestari de servicii. Eu momentan sunt in Anglia, lucrez pentru o firma de contabilitate de aici. Luiza Daneliuc Blog despre viata unui contabil in Romania. Ce ma mai bucura …. Si ce taxe mi se vor impune sa platesc?

Deci indiferent cum scad sau urca veniturile tale, referinta este norma de venit. Articole similare Declaratii rectificative impozit pe venit nerezidenti. Multumiri pentru articol Luiza. Si unde se platesc?